Scoala de Soferi Iasi

Adresa: Iasi, Bld. Primaverii, Nr.2, Et.1,camera 1 - Cladirea IASITEX (intersectie Tesatura)

Telefon: 0770.373.509 / 0740.322.234

Volskwagen Golf 4

Instructor: Catalin Costin

Alte autovechicule in dotarea AutoBlack – Scoala de Soferi Iasi:
Volskwagen Golf 3Volskwagen Polo | Ford Fiesta Diesel | Opel Corsa | Dacia LoganRenault Clio Diesel

Fotografii Volskwagen Golf 4:

Scoala soferi iasi vw golf 4

volskwagen golf 4

Marturii ale cursantilor AutoBlack – Scoala de Soferi Iasi, care au efectuat cursurile cu instructorul Catalin Costin pe Volskwagen Golf 4:

De la: Radu
” In urma cu citeva luni am avut placerea de a-l cunoaste pe domnul Costin Catalin.Dumnealui este cel care mi-a intarit ambitia de a deveni soferita si m-a facut sa am mare incredere in mine.Va multumesc din suflet! Sincere consideratii!
De o luna sunt soferita si am luat din prima.Nu ma asteptam la alt rezultat, avand in vedere ca m-am inscris la Scoala de Soferi AUTOBLACK, unde profesionalismul si seriozitatea sunt caracteristicile esentiale.Eu ii sunt recunoscatoare in mod special domnului instructor , care m-a inteles, m-a ajutat si m-a invatat sa conduc.Nu stiu cum sunt alti instructori, dar pt mine domnul Catalin este cel mai bun – o persoana foarte calma! Sunt foarte fericita ca am luat examenul, insa imi pare foarte rau ca… am terminat scoala de soferi!Dar totul a fost… o poveste frumoasa pe care nu o s-o uit niciodata! Va multumesc tuturor, va multumesc si dumneavoastra domnule Costin Catalin!
Si as mai avea multe de spus, insa las spatiu si pt alti elevi, caci sunt foarte multi cei care au de spus cuvinte frumoase despre aceasta scoala de soferi! “

De la: Catalin Glodeanu
“AutoBlack este o scoala de soferi pe care o recomand din toata inima si este cu siguranta una dintre cele mai bune scoli de soferi din Iasi ! Spun asta din experienta, pentru ca am mai facut acum cativa ani la o alta scoala de soferi tot in Iasi (din pacate nu am apucat sa dau examenul decat o singura data pt ca am avut alte probleme)… iar diferenta intre ce si cum am invatat la AutoBlack si cealalta este enorma. Pot spune ca AutoBlack te pregateste foarte bine atat “tehnic” cat si psihologic pentru examenul cu Politia, insa te pregateste si pentru a fi un sofer bun si intelege traficul rutier.
Am facut cursurile pe Volskwagen Golf 4 cu d-nul Catalin, un instructor foarte bun care se implica foarte mult in ceea ce face si de la care am avut foarte multe de invatat.
Dupa cum am mai spus, recomand aceasta scoala de soferi din toata inima! “

De la: Dan
” Cel mai mult imi place faptul ca e calm si te face sa realizezi singur ca gresesti! Pentru ca intervine exact cand trebuie, eu zic ca este un adevarat instructor in care merita sa ai incredere. Daca vrei sa devii un “incepator profesionist”, atunci alege Scoala de Soferi Iasi AUTOBLACK, instructor Costin Catalin. “

Promotie Aviz Psihologic Scoala Soferi Iasi

Alte autovechicule in dotarea AutoBlack – Scoala de Soferi Iasi:
Volskwagen Polo | Ford Fiesta Diesel | Opel Corsa | Dacia LoganRenault Clio Diesel